تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد نه به تصادف | چرا خراسان رضوی همچنان رکورددار مرگ جاده‌ای است؟ آغاز سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران در مشهد محمدحسین قاسمی، بازیگر و کارگردان صداوسیما، درگذشت اختصاص بودجه مستقل برای فعالیت‌های فرهنگی بوستان‌‌های بانوان در مشهد کیفیت هوای مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهروند خبرنگار | درخواست بازگشایی سرویس بهداشتی بوستان شقایق مشهد + پاسخ

  • کد خبر: ۲۳۶۵۱۵
  • ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۸
شهروند خبرنگار | درخواست بازگشایی سرویس بهداشتی بوستان شقایق مشهد + پاسخ
پاسخ معاون فنی و اجرایی منطقه ۳ شهرداری مشهد به درخواست بازگشایی سرویس بهداشتی بوستان شقایق در بلوار طبرسی.

به گزارش شهرآرانیوز، یک ماه قبل یکی از شهروندان از بسته بودن سرویس بهداشتی بوستان شقایق انتقاد کرده و بیان کرده بود: سرویس بهداشتی بوستان شقایق در انتهای طبرسی شمالی‌٣٨ بیش از شش‌ماه است که تکمیل شده اما درهای آن به روی شهروندان بسته‌ و به بهر‌ه‌برداری نرسیده است. او با اشاره به اینکه از این بوستان عموم مردم استفاده می‌کنند خواستار بازگشایی سرویس بهداشتی شد.

با طرح این دغدغه موضوع پیگیری شد‌. در این باره روابط عمومی منطقه‌۳ شهرداری مشهد این‌طور پاسخ داد که باید دو نیرو برای دو شیفت به منظور نگهبانی و نظافت این سرویس بهداشتی استخدام شوند تا پاکیزگی این مکان انجام شود. علاوه بر آن حفاظت از این مکان به این دلیل است که پاتوقی برای معتادان و محلی برای تزریق و استعمال دخانیات‌ نشود. ‌احمد پورمنفردی در ادامه قول مساعد داد تا بلافاصله و پس از به‌کارگیری نیروهای لازم این سرویس بهداشتی باز شود.

با پیگیری مجدد خبرنگار شهرآرا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ معاون فنی و اجرایی منطقه۳ شهرداری مشهد از بازگشایی این سرویس و رفع دغدغه مردم خبر داد. سیدهادی صالحی در‌این‌باره اعلام کرد: سرویس بهداشتی بوستان شقایق با اعتبار بیش از یک میلیارد تومان از محل اعتبار پروژه‌های این بوستان احداث شد.

معاون فنی و اجرایی منطقه۳ شهرداری مشهد گفت: با اختصاص نیروی کارگری لازم، به‌تازگی این سرویس بهداشتی برای استفاده عموم بازگشایی شده و در حال استفاده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->